Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Εμβόλιο - γρίπη: Σημειώσατε 2 (Ά μέρος)



Τα στοιχεία για την γρίπη των χοίρων (Η1Ν1) που ανακοινώθηκαν από αρμόδιους διεθνείς φορείς δείχνουν ότι συμπεριφέρεται σαν την κοινή εποχική γρίπη, προκαλώντας λιγότερους θανάτους. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να πεθαίνει κανείς απλά από μια γρίπη. Συνήθως τα καθοδηγούμενα Μ.Μ.Ε βαφτίζουν πολλούς θανάτους θύματα της γρίπης των χοίρων, ενώ ύστερα σε αναλυτικά ρεπορτάζ βλέπουμε... ότι οι "ασθενείς" πάσχιζαν από άλλες βαριές αρρώστιες, όπως λευχαιμία, καρκίνο, διαβήτη. Άρα υπάρχει μια διαρκείς παραπληροφόρηση όσο αναφορά τα θύματα της γρίπης.




         Εντούτοις η κοινή γνώμη είναι ανήσυχη όχι τόσο για τη γρίπη όσο για την ασφάλεια του εμβολίου της, διότι γνωρίζει ότι δεν υπήρξε ο απαιτούμενος χρόνος για να δοκιμαστεί και να καθοριστούν οι παρενέργειές του με σχετική βεβαιότητα.


        Οι ανησυχίες εντάθηκαν όταν αποκαλύφθηκε ότι πρόσφατα η Γερμανική κυβέρνηση είχε παραγγείλει άλλο εμβόλιο για τους πολιτικούς αξιωματούχους και το στρατό, το Celvapan της Baxter (όπου κύριος μέτοχος είναι Ο Donalt Rumsfeld Πρώην υπουργός αμύνης ΗΠΑ), και άλλο για τους υπόλοιπους πολίτες. Συγκεκριμένα για τους πολίτες ήταν το Pandremix της εταιρίας GlyxosmithKline. Έτσι κατηγορήθηκε για κοινωνικό ρατσισμό, καθώς το Pandremix που προορίζεται για τις μάζες, περιέχει ένα ανοσοενισχυτικό έκδοχο, το σκουαλένιο του οποίου οι παρενέργειες φαίνεται να είναι σοβαρές. Σύμφωνα με την Δρ Merryl Nass (ειδική στα εμβόλιο άνθρακα) υποστηρίζει ότι: Το έκδοχο σκουαλένιο όταν εισάγεται στο αίμα μέσο ένεσης, μπορεί να προκαλέσει στείρωση, τρομερούς πόνους και ταλαιπωρίες υπό την μορφή λύκου, καρκίνου, αρθρίτιδας και πολλών άλλων διαταραχών, όπου το ανοσοποιητικό σύστημα αποδιοργανώνεται πλήρως. Από το άλλο μέρος το Celvapan που θα πάρουν οι φύλακες, θεωρείται ασφαλέστερο διότι δεν περιέχει έκδοχα. Εντούτοις ούτε και αυτό έχει δοκιμαστεί κλινικά επαρκώς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου