Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Το «ΣΟΚ» που προκάλεσε η ΕΡΤ

Καταλυτικά γεγονότα που προκαλούν ισχυρές κοινωνικές δονήσεις, δηλαδή γεγονότα μεγάλου κοινωνικού βεληνεκούς, αποτελούν μια έξοχη Λυδία Λίθο, γιατί αποκαλύπτουν με τρόπο αλάθευτο τους αληθινούς κοινωνικούς δεσμούς κομμάτων και προσώπων, καθώς και την πολιτική θέση και στάση του καθενός. Το κυβερνητικό πραξικόπημα κατάργησης της ΕΡΤ προκάλεσε καταλυτικούς κραδασμούς μέσα στην ελληνική κοινωνία, αιφνιδιάζοντας τους πάντες (κυρίως τους καθεστωτικούς.....
μηχανισμούς και τα μαντρόσκυλά τους), αποκτώντας το χαρακτήρα των γεγονότων μεγάλου κοινωνικού βεληνεκούς. Έτσι το γεγονός αυτό έθεσε πολύ σοβαρά το πρόβλημα της λαϊκής έκρηξης, δηλαδή το πολιτικό ζήτημα της ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ του λαού με το κατοχικό καθεστώς των ανδρεικέλων. Κάθε φορά που τίθεται με κάποια σοβαρότητα ένα τέτοιο ζήτημα, είναι γνωστό ότι οι γραφειοκράτες των συνδικάτων και των «αριστερών» κομμάτων τα διπλώνουν, επιβεβαιώνοντας τους αληθινούς κοινωνικούς τους δεσμούς και τις εξαρτήσεις τους με το καθεστώς:Εξαρτήσεις φωνακλάδικων «αντιπολιτευτικών» δεκανικιών του συστήματος… Στην ΕΡΤ, π.χ. εάν είχαν όλοι αυτοί οι γραφειοκράτες και κομισάριοι των συνδικάτων και των «αριστερών» κομμάτων και ελάχιστα ψήγματα αγωνιστικού πάθους, η ΕΡΤ θα είχε μεταβληθεί σε ένα πομπό-κραυγή, που θα κτυπούσε τις σάλπιγγες και τις καμπάνες της ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ σε όλη την Ελλάδα. ΟΤΑΝ έχεις μια τέτοια δύναμη στα χέρια σου, το πομπό της ΕΡΤ, δεν θα έπρεπε μέσα απ’ αυτόν να περνάει και να αντηχεί η ΦΩΝΗ της κοινωνίας και ο ΘΥΜΟΣ του ελληνικού λαού; Φυσικά, γι αυτό το επαναστατικό έργο δεν είναι κατάλληλοι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, ιδιαίτερα αυτό το «σώμα» που έχει σιτιστεί επί χρόνια στο παχνί της εξουσίας και έχει μουλιάσει με τα γαγγραινώδη υγρά των κυβερνητικών κομμάτων και τον εκλογικό κρετινισμό. Αν είναι ποτέ δυνατόν αυτό το παρασιτικό «σώμα» που έχει φιλήσει όλες τις κατουρημένες ποδιές, οι μέχρι χθες εγκάθετοι της κυβέρνησης και των κομμάτων, να ανταποκριθούν στο εξεγερμένο πάθος και στο λογικό ενός λαϊκού ξεσηκωμού…




Το μέγεθος του κοινωνικού βεληνεκούς που προκάλεσε το κυβερνητικό πραξικόπημα εναντίον της ΕΡΤ ξεπέρασε, σε συντριπτική διάσταση και ισχύ, τα μικρά και καχεκτικά αναστήματα της κατεστημένης δημοσιογραφίας… Φυσικά κανένας δεν μπορεί να τα βάλει με τους δημοσιογράφους, έστω και με αυτά τα παράσιτα της γλοιώδους κομματικής και κυβερνητικής προπαγάνδας: Αυτός είναι ο κοινωνικός και πολιτικός χαρακτήρας τους, αυτός είναι ΓΕΝΙΚΑ ο ρόλος της σημερινής δημοσιογραφίας. Αυτά μπορεί να κάνουν και αλλοίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν, ακόμα και σήμερα, το χαρακτήρα και τη λειτουργία του δημοσιογραφικού σώματος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ και όχι σαν κάποιες ατομικές περιπτώσεις. Το «ιστορικό ατύχημα» είναι ότι η ΕΡΤ, έγινε, σήμερα, ο κόμβος πανεθνικών, παλλαϊκών και εκρηκτικών δονήσεων, ανυψώθηκε σε ένα γεγονός γιγάντιου κοινωνικού βεληνεκούς, δίχως να διαθέτει ούτε ισχνά αγωνιστικά πόδια. Το μόνο που υπήρχε ήταν μια πλήρως εξαρτημένη από τους «νταβάδες» και το κράτος συνδικαλιστική ηγεσία, καθώς και τα «πτώματα» της «αριστεράς» τα οποία τρέμουν, σαν το διάβολο το λιβάνι, τέτοια γεγονότα τεράστιου κοινωνικού βεληνεκούς, τα οποία θέτουν επί τάπητος μεγάλες και τολμηρές πολιτικές πρωτοβουλίες.


Αυτά, βεβαίως, τα έχουμε αναλύσει πολλές φορές, καθώς και στο προηγούμενο κείμενό μας: 
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/06/blog-post_15.html 

Θα τα αναλύσουμε πολλές φορές ακόμα…
 

Εδώ θέλουμε να πούμε δύο λόγια για το πώς αυτό το «ΣΟΚ» που προκαλούν τέτοια γεγονότα ξεσκεπάζει τους «δήθεν», τους «αμερόληπτους» και «ανεξάρτητους», όλο το φάσμα της δόλιας «ουδετερότητας». 

Φυσικά ξεσκεπάζει και τα ποικίλα «αντινεοταξικά» και «αντικαθεστωτικά» προσωπεία: 
Τους αρουραίους εκείνους που κρύβουν το πραγματικό τους ιδεολογικό και πολιτικό πρόσωπο ή εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία με μάσκες… 

Γεγονότα τέτοιου κοινωνικού βεληνεκούς, όπως και τα μεγάλα λαϊκά κινήματα, αποτελούν κριτήριο αλάνθαστο και βγάζουν στη «σέντρα» τους κάλπικους παράδες. 

Βλέπουμε, λοιπόν (άπειρα τα παραδείγματα), πολλούς που μιλούν ενάντια στη Νέα Τάξη, ενάντια στην άλωση της ιστορικής μας εθνικής υπόστασης και τα λοιπά, να τάσσονται ευθέως ή εμμέσως με το κυβερνητικό πραξικόπημα της ΕΡΤ, επιστρατεύοντας όλων των ειδών της ηλιθιότητες. 

Να ταυτίζονται πλήρως με την κυβέρνηση αναπαράγοντας όλα φαιά ιδεολογήματα της δεξιάς και ακροδεξιάς: Δηλαδή να αποκαλύπτουν τις πραγματικές πολιτικές τους θέσεις, την ιδεολογική τους ταυτότητα, όλα εντέχνως κρυμμένα και λουστραρισμένα με τα χρώματα του αφηρημένου πατριωτισμού, του «αντι-εθνομηδενισμού» και άλλων συναφών… 

Η συνταγή, δηλαδή, του Καρατζαφέρη και στην πιο ακραία και βίαιη μορφή, της Χρυσής Αυγής.
 

ΟΛΟΙ αυτοί που κρύβανε επιμελώς τους κοινωνικούς και ιδεολογικούς τους δεσμούς με τη δεξιά και ακροδεξιά, που κρύβανε, δηλαδή την πολιτική τους ταυτότητα (κάτω από το γελοίο ιδεολόγημα: «Ούτε δεξιά, ούτε «αριστερά»), αυτό-αποκαλύπτονται μπροστά σε γεγονότα μεγάλου κοινωνικού βεληνεκούς. 

Τι αποκάλυψε, λοιπόν, η πραξικοπηματική κατάργηση της ΕΡΤ; 
Ότι ΟΛΟΙ αυτοί (του ούτε «δεξιά, ούτε «αριστερά»), είναι καραμπινάτοι και δόλια μεταμφιεσμένοι δεξιοί και ακροδεξιοί!!! 

Και φυσικά υστερικοί αντικομουνιστές, υστερικοί εχθροί ακόμα και της νόθας «αριστεράς», της «αριστεράς» της Νέας Τάξης: Η λέξη και μόνο «αριστερά» (δεν εξετάζουν το τι περιεχόμενο έχει) τους προκαλεί αλλεργία. Κατά άλλα είναι υπεράνω της «δεξιάς» και «αριστεράς»: Τέτοια προβοκατόρικη πρακτική και υποκρισία… 

Γίνανε έτσι απολογητές της δωσίλογης κυβέρνησης Σαμαρά και υποστηρικτές του πραξικοπήματος κατά της ΕΡΤ. 

Κατά τα άλλα είναι πολέμιοι και μάλιστα «ντούροι» της Νέας Τάξης. 

Αλλά αποδεικνύεται ότι είναι φανατικοί υποστηρικτές του Σαμαρά, ενός από τους πλέον μοχθηρούς δωσίλογους που εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» του φασισμού του 4ου Ράιχ… 

Γιατί, η καταστροφή, η ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας και η μετατροπή της σε αποικία των μαφιών του χρήματοςείναι Νέα Τάξη. 

Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του έθνους-κράτους είναι Νέα Τάξη.Έργο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και όχι της «αριστεράς» της Νέας Τάξης: Αυτή ευλογεί το έργο και δίνει το άλλοθι στους κυβερνητικούς εκτελεστές…
 

Η κατάργηση της ΕΡΤ και μάλιστα με τόση δικτατορική αυθάδεια είναι Νέα Τάξη: Είναι κατάργηση ενός ιστορικού ιστού του ελληνικού κράτους (το έχουμε αναλύσει σε άλλα κείμενα). 

Τα «επιχειρήματα» ότι η ΕΡΤ νοσούσε βαριά ή είναι «σάπια» ή κομματοκρατείται και πολλά άλλα (τα περισσότερα ψευδή και κατασκευασμένα) είναι αστεία. 

ΟΛΟ το ΚΡΑΤΟΣ και οι ΔΟΜΕΣ του είναι σάπια. Με αυτήν την έννοια, λοιπόν, να καταργηθούν και να περάσουν στις μαφίες του χρήματος. 
Αυτήν τη νεοταξική φρενοβλάβεια της ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ κατάργησης του έθνους κράτους, τη φρενοβλάβεια της ΟΛΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ του ζητούν, με αυτά τα γελοία «επιχειρήματα», ΟΛΟΙ αυτοί οι «άσπονδοι εχθροί» της Νέας Τάξης, οι υστερικοί «πατριώτες»… 

Οι άμοιροι, για να κρυφτούν χρησιμοποιούν κούφιες φράσεις, δίχως να καταλαβαίνουν το τι σημαίνει Νέα Τάξη: Απλώς την χρησιμοποιούν για κάλυψη… 

Οι επιστρατεύσεις, τα «αποφασίζουμε και διατάζουμε», το ξεπούλημα του Δημοσίου, η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των πάντων είναι Νέα Τάξη: Είναι η διάλυση κάθε εθνικής δομής, κάθε ιστορικής δομής του ελληνικού κράτους και το πέρασμα στα χέρια των υπερ-εθνικών ελίτ εξουσίας, υπέρ του πλανητικού φασισμού. 

Τα αλυσιδωτά πραξικοπήματα του Σαμαρά υπακούουν στις εντολές και στα Μνημόνια του ΦΑΣΙΣΜΟΥ του 4ου Ράιχ: Είναι Νέα Τάξη. 

Και αυτή η κυβέρνηση είναι πιο δικτατορικά αλαζονική διότι είναι κυβέρνηση πολιτικού εκτρώματος, με τη ΝΔ που εκτελεί τα πραξικοπήματα να είναι δραματικά μειοψηφική μέσα στο συνολικό εκλογικό σώμα: Δηλαδή ποδοπατά και κάθε έννοια της δικής τους, κοινοβουλευτικής «νομιμότητας»: ΟΛΑ αυτά είναι Νέα Τάξη. 

Μέχρι σήμερα ΟΛΟΙ αυτοί οι δήθεν «ουδέτεροι» και «ανεξάρτητοι» στο πνεύμα καλυπτόντουσαν πίσω από τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ. 

Ο Σαμαράς συμμετείχε σ’ αυτά τα εγκλήματα και ως αντιπολίτευση και ως Παπαδήμια κυβέρνηση, αλλά έμεινε δολίως στο απυρόβλητο, όπως και το σύνολο της ΝΔ.
 

Αφού είχαμε το δωσίλογο ΓΑΠ και τα άλλα απανθρωπάρια του ΠΑΣΟΚ εξαντλούσαμε εκεί το αντι-νεοταξικό μας «μένος»… 

Ακόμα και τώρα που η ΝΔ κυβερνά και ο Σαμαράς εκτελεί τα πραξικοπήματα ΠΑΛΙ έχουμε το πασοκ σαν σάκο του μποξ για να επικαλύψουμε τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ Σαμαρά. 

Πάλι ο ΓΑΠ, ο Παπακωνσταντίνου και λοιποί δωσίλογοι αχρείοι γίνονται τα «πρώτα θέματα» (και καθημερινά) και ο Σαμαράς και η ΝΔ περνάνε σε δεύτερη μοίρα… 

Πάλι ο γενικός στόχος είναι οι «αριστεροί ψάλτες», ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ (σαν εκλογική απειλή), και η ΝΔ και ο Σαμαράς μένουν στη σκιά. 

Το ό,τι ο Σαμαράς κυβερνάει μαζί με την «αριστερά» του Κουβέλη (η πλέον μακάβρια γκριμάτσα του εθνομηδενισμού), και το μοχθηρό πασοκικό «φρενοκομείο» (Βενιζέλος), όλα αυτά δεν «ενοχλούν» αυτά τα «ουδέτερα» δεξιά και ακροδεξιά μορμολύκεια (μεταμφιεσμένα τα περισσότερα).
 

Καταπίνουν το γάιδαρο και θορυβούν για την ουρά… 

Ήρθε, όμως, το γεγονός της ΕΡΤ και τους ξεσκέπασε παντελώς.Ανοικτά πλέον τάχθηκαν και χωρίς προσχήματα ΥΠΕΡ του δικτατορικού πραξικοπήματος Σαμαρά, επιστρατεύοντας του κόσμου της ηλιθιότητες και φαιδρότητες, όλα «όπλα» της φαιάς προπαγάνδας των ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ καθεστώτων. 

Τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά και σε σειρά κειμένων, ΕΔΩ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7554
 

Οι μάσκες πέσανε: η «ουδέτεροι», οι ΥΠΕΡΑΝΩ της «δεξιάς» και «αριστεράς», όλοι οι «μεταμφιεσμένοι» (με διάφορες «εθνικές» ετικέτες) είναι καραμπινάτοι δεξιοί και ακροδεξιοί, βρίσκονται στον ίδιο κοινό παρανομαστή με τη Χρυσή Αυγή… 

Είπαμε: Γεγονότα μεγάλου κοινωνικού βεληνεκούς, αποτελούν μια έξοχη Λυδία Λίθο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου