Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Θέλετε πόλεμο; Θα τον έχετε!


Σήμερα, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011, κατατέθηκε τροπολογία που μετατρέπει την άρνηση πληρωμής διοδίων σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ αν βεβαιωθεί η παράβαση αυτοπροσώπως από αστυνομικά όργανα. Η τροπολογία για να ισχύσει πρέπει να ψηφιστεί και να δημοσιοποιηθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε σχέδιο νόμου απαλλάσσεται η κοινοπραξία της Νέας Οδού από τα πρόστιμα των 22 εκ. ευρώ που έχει επιβάλλει η πολεοδομία Καπανδριτίου για σωρεία αυθαίρετων κατασκευών στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών αλλά και σε άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Λα Παζ, Βολιβία στις 30/12/2010
Φάνηκαν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Ζούμε μια κοινοβουλευτική δικτατορία της Ελληνικής δημοκρατίας της Μπανανίας που βάζει αστυνομικούς να εισπράττουν για λογαριασμό των εργολάβων και καταργεί με αντισυνταγματικούς νόμους τις αποφάσεις της πολεοδομίας. Καθήκον κάθε πολίτη είναι να ανατρέψει την Χούντα.

Θέλετε πόλεμο; Θα τον έχετε.
Η πρώτη μάχη θα δοθεί το Σάββατο 12/2 στις 4 μμ με άνοιγμα των διοδίων Αφιδνών
Οι τοπικές ανοιχτές συνελεύσεις θα αποφασίσουν και ανοίγματα διοδίων σε όλη την Ελλάδα.

Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν. Όλοι στους δρόμους για την Ελευθερία.

1 σχόλια:

xl pharmacy είπε...

με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ αν βεβαιωθεί η παράβαση αυτοπροσώπως από αστυνομικά όργανα. Η τροπολογία για να ισχύσει πρέπει να ψηφιστεί και να δημοσιοποιηθεί

Δημοσίευση σχολίου