Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Πλάκα Κάνουμε

Ο καλός κύριος Τατσόπουλος ο παρουσιαστής του 1821, άγνωστος στους πολλούς Έλληνες αλλά γνωστός στις παρέες, τις κοινότητες και τα κοινόβια των “προοδευτικών” κατόρθωσε να γίνει κάποιος. Να βάλει το ασήμαντο όνομά του στην επικαιρότητα Του χρόνου θα πάρει το βραβείο του περιοδικού “Διαβάζω” και θα.....

κοσμήσει τα εξώφυλλα του Lifo, του Informer και άλλων “προοδευτικών” εντύπων σαν ο άνθρωπος της χρονιάς. Φορώντας τις πιτζάμες του, χουζουρεύοντας έριξε την απόλυτη σοφία του “ Ο Κολοκοτρώνης ήταν gay(πούστης) και έιχε γκόμενο Τούρκο”. Όπως εξήγησε αργότερα αυτό που έγραψε στο προσωπικό του facebook ήταν ένα αστείο. Το αγόρι έκανε πλάκα. Πλάκα που εμείς οι κολλημένοι δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε. Με αγανάκτηση έριξε ότι οι διάφοροι Ελληνάδες, Ελληνάρες, Εθνικιστές, Ακροδεξιοί, Δεξιοί ακόμη και Φασίστες δεν μπόρεσαν να εκτιμήσουν το χιούμορ του την πλακίτσα που έκανε σε στιγμές μοναξιάς και διαδικτυακού κουτσομπολιού. Κάνει λάθος. Και εμείς οι Ελληνάδες έχουμε χιούμορ και κάνουμε πλακίτσες.



Όταν αποκαλούμε το ΕΛΙΑΜΕΠ Ελληνικό Ιδρυμα ΑΜερικανικής Εξωτερικής Πολιτικής πλάκα κάνουμε!
Όταν λέμε, ότι η Ελλάδα το 2007 παραδόθηκε στις φλόγες σε μία οργανωμένη και κατευθυνόμενη επιχείρηση πυροτρομοκρατίας. Πλάκα κάνουμε!
Όταν λέμε, ότι ο “Δεκεμβρης 2008” ήταν μια καλοκουρδισμένη, καλοταϊσμένη επιχείρηση ανατροπής του κακού Καραμανλή επειδή έσφιξε το χέρι του Πούτιν. Πλάκα κάνουμε!
Όταν λέμε ότι οι διάφορες ΜΚΟ είναι όργανα “μαλακής ισχύος” της Αμερικής. Πλάκα κάνουμε!
Όταν λέμε, ότι οι διάφορες αντιρατσιστικές, υπέρ των λαθρομεταναστων ΜΚΟ χρηματοδοτούνται από δουλεμπόρους. Πλάκα κάνουμε.
Όταν λέμε, ότι το συγκρότημα Λαμπράκη ελεγχόταν το 1941, παραχωρώντας το 51%, από το υπουργείο προπαγάνδας του Γκαίμπελς μέσω της εταιρείας “Μουντους”. Πλάκα κάνουμε!
Όταν λέμε ότι το ξαναγράψιμο της Ελληνικής Ιστορίας (βιβλίο ΣΤ’ δημοτικού) χρηματοδοτήθηκε από το State Department. Πλάκα κάνουμε!
Ο δημοσιογράφος Αρης Προτοσάλτε απο το ΣΚΑΙ είπε ότι, άκουσον-άκουσον, οι συντελεστες του ντοκιμαντέρ 1821 κατηγορήθηκαν ως πράκτορες ξένων κέντρων. Δεν κατάλαβε ότι πλάκα κάνουμε!
Όταν αποκαλούμε το MEGA ΥΕΝΕΔ της κυβέρνησης. Πλάκα κάνουμε!
Όταν αποκαλούμε τους διάφορους παράξενους που με απαιτήσεις υψίστης εγκυρότητας και οχυρωμένοι πίσω από μία κούφια επιστημοσύνη παλεύουν σαν καλολαδωμένοι μπεχλιβάνιδες να αποδομήσουν το ιστορικό ανήκειν του Έλληνα ανθρώπου, επαγγελματίες γραικύλους. Πλάκα κάνουμε!


Κατάλαβες Τατσόπουλε και οι λοιποί της συμμορίας. Και εμείς οι Ελληνάδες κάνουμε τις πλακίτσες μας. Φόρεσε τις πιτζάμες σου, χαλάρωσε και ζήσε τις στιγμές δημοσιότητας που σου έδωσε το 1821. Το 1821 θα υπάρχει για πάντα, εσένα δεν θα σε θυμάται κανένας. ή μπορεί να σε θυμάται σαν ένα σπασμένο δοξάρι που παίζει σε ξεκούρδιστο βιολί.

tabouri

1 σχόλια:

Viagra Online without prescription είπε...

Όταν λέμε, ότι οι διάφορες αντιρατσιστικές, υπέρ των λαθρομεταναστων ΜΚΟ χρηματοδοτούνται από δουλεμπόρους. Πλάκα κάνουμε.

Δημοσίευση σχολίου