Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Η ΝΕΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.


Θα ήθελα να ρωτήσω και εάν έχουν την ευγενή καλοσύνη να μου απαντήσουν όλοι αυτοί που χρησιμοποιούν ολημερίς και ολονυκτίς σαν καραμέλα την λέξη φασίστας και ρατσιστής και την απευθύνουν προς όλους τους Έλληνες, οι οποίοι για τον έναν η τον άλλο λόγω δεν συμφωνούν μαζί τους, γιατί το κάνουν, ποιούς εννοούν, τι και ποιους εξυπηρετούν και τι έχουν να κερδίσουν από αυτό.

Για να βοηθήσω λοιπόν τους αναποφάσιστους, που δεν είναι έτοιμοι να....


απαντήσουν, η που είναι έτοιμοι να απαντήσουν και να κρεμάσουν τις γνωστές ιδεολογικές ταμπέλες, τους παρουσιάζω ενδεικτικά τις παρακάτω απορίες, ερωτήματα:

ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ:


Αυτούς που αγαπάν και λατρεύουν την πατρίδα τους, που ακόμα τραγουδάνε μεγαλόφωνα τον εθνικό ύμνο, που ακόμα τολμούν να κάνουν τον σταυρό τους σε δημόσιο χώρο, που ακόμα καταθέτουν στεφάνια στα μνημεία των ηρώων, που ακόμα τολμάνε να πουν την λέξη Έλληνας, που ακόμα χρησιμοποιούν την λέξη Ελλάδα, που ακόμα δεν θέλουν να αναγνωρίσουν τα Σκόπια ως Μακεδονία, που ακόμα αντιστέκονται στις απαιτήσεις των τούρκων εγκληματιών, που ακόμα έχουν το θάρρος παρά την οικονομική ανέχεια, να βροντοφωνάζουν στους όποιους εχθρούς της χώρας, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.


Αυτούς που δεν θέλουν να βλέπουν μια χούφτα ανθρώπων, να βοηθούν αυτούς που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα την νέα Τεχεράνη της Ευρώπης και τους Έλληνες, τους αυριανούς πολεμιστές, των κάθε λογής ταλιμπάν.


Αυτούς που δεν δέχονται, να τους προσβάλει και να τους μειώνει την πατρίδα, την οικογένεια, την ιστορία, τον πολιτισμό και τα όποια ιερά τους άφησαν οι πρόγονοι τους, ο κάθε νεοταξίτης ανθέλληνας.


Αυτούς που δεν δέχονται να βλέπουν την μόρφωση και την παιδεία των νέων, να γίνεται το τουρκοαλβανοσκοπιανικό παζάρι του κάθε ανθέλληνα, που στο άκουσμα και μόνο της αρχαίας φιλοσοφίας, γραμματείας και σκέψης, παθαίνει κρίσεις επιληψίας.


Αυτούς που για την αγάπη της πατρίδος και των ιερών αυτής, είναι έτοιμη να δώσουν την ζωή τους και την ζωή των παιδιών τους αν χρειαστεί, όπως χωρίς σκέψη και κόστος έκαναν οι πρόγονοι τους.


Αυτούς που δεν είναι γραμμένοι στα διάφορα προοδευτικά κόμματα και στις διάφορες αντιρατσιστικές οργανώσεις, που το μόνο που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια, είναι τον πολίτη αυτής της χώρας να είναι ο ποιο δυστυχισμένος και ο ποιό φοβισμένος άνθρωπος του κόσμου.


Αυτούς που έχουν την αιώνια πίστη και θέληση και που με τον λόγο τους, τα γραπτά τους και τα έργα τους, θέλουν να γίνει η πατρίδα τους και πάλι το λίκνο της δημοκρατίας και του πολιτισμού.


Θα ήθελα να πω κάτι, όλοι αυτοί που βλέπουν συνεχώς ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων, να ματώνει, να πληγώνει και να αιμορραγεί καθημερινά την χώρα τους και κατά επέκταση την οικογένεια τους, τα ήθη τους, τις αξίες τους, την ιστορία τους, την ζωή τους και την ζωή των παιδιών τους, δεν είναι φασίστες και ρατσιστές, ξέρετε τι είναι, απλά είναι η πλειοψηφία των ανθρώπων αυτής της χώρας που σας ανέχονται και σας επιτρέπουν να ξεπουλάτε, να διασύρετε και να κομματιάζετε ότι τους ανήκει, εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια.


Όταν σταματήσουν όμως να σας ανέχονται, δεν θα είναι πλέον για εσάς φασίστες και ρατσιστές, αλλά ο ποιο κακός σας εφιάλτης.


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

1 σχόλια:

Generic Cialis είπε...

είναι τον πολίτη αυτής της χώρας να είναι ο ποιο δυστυχισμένος και ο ποιό φοβισμένος άνθρωπος του κόσμου.

Δημοσίευση σχολίου