Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

"ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ",ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!


ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΔΝΤ"!

Απόσπασμα από μία ακόμα συνέντευξή του στον κολαούζο του και "προστάτη" της φτωχολογιάς,Γιώργο Αυτιά:



Για την παροχή δανείου από την Ρωσία με πολύ ευνοϊκούς όρους

Γνωρίζω πολύ καλά αυτή την υπόθεση. Ήμουν σε μεγάλο βαθμό «διαχειριστής» αυτής της ιστορίας.

Είχε κάνει μεγάλες προσπάθειες ο Πούτιν. Είχα συναντήσει τον άνθρωπο του στο Λαγονήσι παρουσία γνωστού δημοσιογράφου. Είχαμε ζητήσει ορισμένα πράγματα.

Όμως, δυστυχώς, η ακαμψία του κ. Παπανδρέου και η προσήλωση του στον αμερικανισμό, απέτρεψε αυτή την μεγάλη είσοδο.

Αυτή την στιγμή η σωτηρία της χώρας μας, περνά εν πολλοίς από την συνδρομή και την συμμετοχή της Ρωσίας στο «Ελληνικό γίγνεσθαι». Κάτω από την έννοια καλωσορίζω, καλοδέχομαι και συγχαίρω την πρωτοβουλία του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ να δείξουν ότι υπάρχει και άλλος δρόμος.

Εάν ήμουν στα πράγματα δεν θα ακολουθούσα τον όρο ο οποίος απαγορεύει τον δανεισμό από άλλες χώρες. Ας έκοβαν το κεφάλι τους. Αυτά είναι για θνησιγενείς ηγεσίες. Η Κίνα μας πρόσφερε 100 δισ. και εμείς πήραμε μόνο 5. Ας έλεγε η Ευρώπη ό,τι ήθελε. Πρέπει να καταλάβει η Ευρώπη ότι βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι.

«Το μαγαζί είναι γωνία» και υπάρχουν πολλοί που ενδιαφέρονται. Αν η Ρωσία μπει στο Αιγαίο εξασφαλίζουμε μια μεγάλη ανάσα. Είναι μεγάλη η αλλαγή πολιτικής και η οικονομική μας δυσπραγία θα λυθεί, εν πρώτοις, αν αλλάξουμε εξωτερική πολιτική.

Είναι πραγματικά απίστευτα τα όσα λέει ο κωλοτούμπας!

Θυμίζουμε,καταρχήν,πως πέρυσι ΠΡΙΝ μπούμε στο ΔΝΤ,γύρναγε διαπομπευόμενος στα κανάλια ουρλιάζοντας την μόνιμη επωδό:

"Να πάμε στο ΔΝΤ,γιατί εκεί μας περιμένουν πολλά λεφτά"!!!

Μάλιστα,όταν τόλμαγε κανείς να μιλήσει για άλλες λύσεις,ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ,καταγγελόταν ως...συνωμοσιολόγος,ακόμα και συριζαίος από τους "υπερπατριώτες"!

Και τώρα μας λέει ο Καρατζαφέρης ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥΣ!

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να λέει αρλούμπες,θέλοντας να παραστήσει ξανά τον...Μεγαλέξανδρο που όλα τα κάνει...υπέρ πατρίδος!

Αποκλείουμε αυτό το ενδεχόμενο,χρησιμοποιώντας το...συντριπτικό "επιχείρημα" των κολαούζων του:

"Ξέρει τι λέει ο Πρόεδρος"!



Αναρωτιόμαστε λοιπόν:

-ΓΙΑΤΙ δεν ενημέρωσε τον ελληνικό λαό ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΔΝΤ,αλλά τις απέρριπτε ο Τζέφρυ λόγω του φιλοαμερικανισμού του,όπως λέει σήμερα;

-ΓΙΑΤΙ αντί να κηρύξει ανένδοτο σε αυτή την πρωτοφανή εξαπάτηση των Ελλήνων μίλαγε για "μονόδρομο",λέγοντας μάλιστα ξεδιάντροπα πως "εγώ έφερα το ΔΝΤ στην Ελλάδα,κατόπιν ενημέρωσης μυστικών υπηρεσιών";

-ΓΙΑΤΙ δεν είπε την αλήθεια ΕΣΤΩ μετά την υπαγωγή μας στο Ταμείο,αλλά περίμενε να την αποκαλύψει ο Σαββίδης;

-ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ο "μεγαλοδημοσιογράφος" και "ο άνθρωπος του Πούτιν" που συνάντησε στο Λαγονήσι;

-ΓΙΑΤΙ αφού ήξερε την αλήθεια,τουλάχιστον δεν μάζευε ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ,μνημονιακούς τηλεπώληδες και λοιπά χαμερπή τσιράκια,που έβριζαν όσους επέμεναν ότι το ΔΝΤ δεν ήταν μονόδρομος;

Αλήθεια,τι έχουν να πουν τώρα όλοι οι παραπάνω,που γέλαγαν ειρωνικά μόλις τολμούσε κάποιος να μιλήσει για δάνεια ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ;

ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ;

ΤΟΛΜΑΤΕ;;;

Αν όχι,ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ!

Όσο για τον Καρατζαφέρη:Παρότι εννοείται πως συμφωνούμε απόλυτα στην ανάγκη ελληνορωσικής προσέγγισης,του υπενθυμίζουμε πως κάποιος που αρνείται το συμφέρον της χώρας του,είναι ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Κάποιος όμως που ΚΑΙ το αρνείται ΚΑΙ παραπληροφορεί ΚΑΙ κρύβει την αλήθεια ενώ την ξέρει,είναι ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου